Mariana Durleșteanu susține că a stat în ploaie ca s-o voteze pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamnăPolitică
12 Februarie 2021, ora 07:21


 

Mariana Durleșteanu a mai declarat că într-adevăr propunerea de a fi înaintată la funcția de premier a venit de la PSRM, dar și de la alți actori politici din RM, însă nu a vrut să facă publice nume. Cât despre votul oferit Maiei Sandu la prezidențiale, acesta spune că nu ascunde faptul în sine și că a votat astfel pentru că își dorește o schimbare.


„Această propunere a venit într-adevăr de la doamna președinte a Parlamentului și a partidelor de fapt, nu doar PSRM cum s-a comentat pentru că eu am mai avut discuții cu oameni care m-au abordat ca să revin în Republica Moldova. Chiar dacă sunt în diasporă nu pot privi indiferent lucrurile care se întâmplă. Pentru mine nu a fost așa ușor să decid pentru că vă dați seama de 10-12 ani nu mai sunt în țară, dar urmăresc activ și nu pot tolera situația din RM. Eu tot ca și cei din diasporă am stat în ploaie cu mama mea de 72 de ani la alegerile prezidențiale ca să o votez pe Maia Sandu, și asta nu ascund pentru că a fost dolianța mea de a face o schimbare”, a declarat Mariana Durleșteanu pentru Jurnal TV.


Întrebată ce părere are de faptul că a fost susținută astăzi în Parlament de o majoritate parlamentară recunoscută ca cea mai coruptă din istoria Republicii Moldova, Durleșteanu a răspuns că a acceptat invitația pe poziția unui om apolitic.


„Am acceptat această invitație ca o persoană care sunt apolitică și în folosul cetățeanului dacă pot face ceva. Este procuror general, justiție, însă ce s-a făcut până acum? A fost ceva concret? Comisie, comisie, dar nimic nu s-a făcut. Eu nu vreau să critic pe nimeni, organele de drept trebuie să-și facă treaba. Nu vreau să se creadă că învinuiesc pe cineva s-au aduc acuzații, pentru că nu am dreptul. Cu exponenții din partidul ȘOR nu am nicio relație și nu cunosc pe nimeni personal și speram că ei nu vor vota. Nu am știut că ei au semnat”, a precizat aceasta.


 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Istorie
13 Februarie 2021, ora: 08:24

ARMATA ÎN TIMPUL RĂZBOIULUI DINTRE R. MOLDOVA ȘI FEDERAȚIA RUSĂ (1992)

Atunci când începuse războiul de pe Nistru, Republica Moldova nu dispunea încă de propria armată. 


(
)

Citeşte tot articolulSource link