Standarde europene, produse mereu proaspete și servicii impecabile – toate la magazinul Kaufland din Comrat (P)


Standarde europene, produse mereu proaspete și servicii impecabile – de toate acestea se vor bucura de acum încolo locuitorii Găgăuziei în fiecare zi, inclusiv de sărbători și în weekend. Şi asta pentru că, în Oraşul Comrat, şi-a deschis uşile un magazin Kaufland, al cincilea din ţară. Acesta va atrage nu doar clienți, ci și producătorii autohtoni, produsele cărora le veţi putea găsi pe rafturi într-o gamă variată.

IRINA VLAH, başcanul Găgăuziei: „Datorită investitorilor care vin în Găgăuzia, datorită investițiilor noastre în educație, noi creăm condiții pentru ca locuitorii noștri să trăiască confortabil în Republica Moldova și să nu plece de aici.”

Magazinul are o suprafaţă de 3300 de metri pătraţi şi este dotat cu vitrine largi şi comode, o parcare mare cu o capacitate de 256 de locuri, un loc de colectare și reciclare a plasticului, un grătar în aer liber și chiar un încărcător pentru vehicule electrice. Acesta este deschis pentru vizitatori în fiecare zi, de la ora 8:00 până la 22:00.

SERGHEI ANASTASOV, primarul municipiului Comrat: „Pentru mine, ca primar, în primul rând s-a îmbunatăţit oraşul. În al doilea rând şi cel mai important este că avem locuri de munca, o sută de oameni lucrează aici. Oraşul este acum la un nivel mai înalt. După Kaufland vedem că mai mulţi investitori vin la Comrat”.

Prioritatea rețelei de magazine Kaufland este grija și siguranța clienților. Astfel, termometria obligatorie la intrare, dezinfectarea mâinilor și prelucrarea tuturor suprafețelor sunt efectuate aici regulat și fără obiecții. Și asta pentru că pandemia nu ar trebui să fie un obstacol pentru cei care fac cumpărături în fiecare zi.

Cristina ARAMĂ, PR manager Kaufland Moldova: „Сu toţii cunoaştem că magazinul nostru este mai mult decât un loc pentru cumpărături. Este o cale pentru dezvoltarea economiei în regiune, totodată pentru realizarea şi dezvoltarea noilor parteneriate cu producătorii şi furnizorii locali. Dar şi realizarea proiectelor cu responsabilitate socială în oraşul Comrat”.

Kaufland planifică să-şi extindă reţeaua până la 20 de magazine pe tot teritoriul ţării, pentru ca fiecare dintre noi să simtă calitatea europeană acasă, fără să părăsească Republica Moldova.

Source link