SCANDALOSCâinele preşedintelui Joe Biden a muşcat din nou un omExterne
31 Martie 2021, ora 14:08


 Câinele preşedintelui american Joe Biden, a muşcat din nou, victima necesitând asistenţă medicală, au indicat pentru CNN două persoane aflate la curent cu cele întâmplate.

Incidentul, care a implicat un angajat al agenţiei pentru parcurile naţionale, National Park Service, a survenit luni după-amiaza pe aleea sudică a Casei Albe. Angajatul în cauză era în timpul serviciului şi a trebuit să se întrerupă pentru a fi tratat de unitatea medicală a Casei Albe (WHMU).


Michael LaRosa, secretarul de presă al Primei Doamne Jill Biden, a explicat că Major, un ciobănesc german de trei ani adoptat în 2018, este „încă în proces de adaptare la noul mediu”.


„Da, Major a înhăţat pe cineva în timp ce se afla la plimbare. Din extraprecauţie, respectivul a fost consultat de WHMU şi apoi a revenit la lucru nevătămat”, a spus LaRosa.


Serviciul naţional al parcurilor nu a răspuns deocamdată la solicitarea de comentarii a CNN.


Potrivit Casei Albe, Major a urmat ore de dresaj în ultimele două săptămâni, după un alt incident similar la începutul lui martie. 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Politică
31 Martie 2021, ora: 15:43

Ședințe plenară LIVE - Parlamentul Republicii Moldova

 Parlamentul se întrunește în ședință plenară miercuri, 31 martie, la ora 14:00. Ar putea fi examinată propunerea Guvernului, privind insituirea stării de urgență în Republica Moldova.


(
)

Citeşte tot articolul

Politică
31 Martie 2021, ora: 14:45

Octavian Țîcu va depune o sesizare la CC pentru scoaterea în afara legii a Partidului Șor

Octavian Țîcu va depune o sesizare la Curtea Constituțională pentru scoaterea în afara legii a Partidului Șor. Despre acest lucru, Țîcu a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 31 martie.


(
)

Citeşte tot articolul