Samsung şi MasterCard vor lansa un card de plată cu amprentă


Samsung a anunţat semnarea unui parteneriat cu MasterCard pentru a dezvolta şi lansa un card de plată cu amprentă digitală, pentru a spori protecţia utilizatorilor care plătesc în magazine şi puncte de vânzare.

Samsung şi MasterCard vor lansa un card de plată cu amprentă

MasterCard a iniţiat un model pentru cardurile de plată cu amprentă în 2017 şi, potrivit Samsung, acesta este similar cu ceea ce va fi creat în urma acestei colaborări.

 

În plus, va fi dezvoltat un cip de protecţie a senzorului de amprentă care va fi plasat în cardurile de plată, ca alternativă la tehnologia utilizată de MasterCard, potrivit CashTalk.

 

Acest pas, în cooperare cu Samsung, are ca scop îmbunătăţirea nivelului de protecţie în timpul plăţii, utilizând amprenta digitală doar pentru a finaliza tranzacţii în magazine, la punctele de vânzare, ceea ce elimină tastarea parolei în faţa altor persoane şi astfel îmbunătăţeşte siguranţa utilizatorilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Source link