Naționala Moldovei va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor


Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova va juca astăzi ultimul meci din Liga Națiunilor cu selecționata Kosovo, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că în această dimineață echipa națională de fotbal a plecat în Kosovo. Pentru ultimul meci din Liga Națiunilor, selecționerul Engin Firat are la dispoziție 23 de jucători.

Patru jucători moldoveni nu participă la deplasare – Veaceslav Posmac, Eugeniu Cociuc, Alexandru Epureanu și Alexandr Osipov. Cociuc s-a accidentat în meciul cu Grecia, iar Posmac a primit un cartonaș galben, motiv pentru care este suspendat. Alexandru Epureanu a revenit la echipa sa de club, Istanbul Bașakșehir.

Potrivit FMF, la meciul cu Kosovo, în echipa națională vor juca cinci fotbaliști înmatriculați la Petrocub. În locul lui Posmac a fost convocat fundașul Petrocub, Ștefan Efros. Dan Taras s-a refăcut după o accidentare, iar Sergiu Plătica și-a ispășit suspendarea, alți doi jucători înmatriculați la acest club sunt  Ion Jardan și Iaser Țurcan.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!Source link