Igor Grosu: „În următoarele zile, voi depune la parlament echipa și programul de guvernare”Politică
22 Martie 2021, ora 16:16


 

Candidatul la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, Igor Grosu, a venit cu o reacție la scurt timp după ce Curtea Constituțională a declarat constituțional demersul prin care acesta a fost propus în funcție.

„Am luat act de decizia Curții Constituționale. În următoarele zile, voi depune la parlament echipa și programul de guvernare. Așa cum am promis, prioritatea noastră imediată este scoaterea țării din criza sanitară și economică și curățarea instituțiilor statului”, a declarat Igor Grosu.


Amintim că decretul prin care președinta Maia Sandu l-a desemnat pe de Igor Grosu la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova a fost declarat constituțional. O decizie în acest sens a fost pronunță astăzi, 22 martie, de către Curtea Constituțională. Decizia emisă de CC este definitivă și nu poate fi supusă niciunei căi de atac.


Maia Sandu a l-a înaintat marți, 16 martie, pe liderul interimar al PAS, Igor Grosu, la funcția de prim-ministru. La două zile de la această decizie, PSRM și Platforma „Pentru Moldova”, împreună cu câțiva deputați neafiliați, și-au înaintat propriul candidat la funcția de prim-ministru, pe Vladimir Golovatiuc.


 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
22 Martie 2021, ora: 14:46

Octavian Cazac: Nu există identitate între client și avocat, dar există responsabilitate pentru ideile juridice pe care le promovezi.

Avocatul Octavian CAZAC, conf. univ. dr., a venit pe pagina sa pe FB cu o precizare  asupra  procedurii dubioase de introducere a administrării silite a părții sociale în Danube Logistics SRL (Portul Internațional Giurgiulești). Amintim că aceste acțiuni au fost …


(
)

Citeşte tot articolulSource link