George Simion (AUR), reacție la noile restricții: Aceasta este o psihoză și o teroare

[ad_1]


Politică
26 Martie 2021, ora 01:44


 

Co-președintele AUR, George Simion, a criticat în termeni duri noile restricții impuse de Guvern.


El a spus că nu înțelege de ce se închid sălile de forță și afirmă că trăim într-o dictatură.


„Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie.


Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? Se încearcă introducerea fricii. Românii se mai deconectau la sălile de fitness. E un teatru grotesc.


Iohannis nu are curajul să decreteze stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Este tot stare de urgență, doar că Iohannis este prea laș. Același om care ne invita la schi și care este degajat. El o să meargă peste tot, în timp ce românii vor sta închiși în casă.


Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta.


Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză. Trăim într-un stat dictorial. Sunt niște sadici, care se bucură „gata i-am carantinat”., a spus co-președintele AUR la emisiunea lui Marius Tucă.


 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Culinar.md
26 Martie 2021, ora: 07:23

REȚETĂ: Tocăniță din dovleci cu ciuperci

Ciupercile asigură o digestie eficientă, sunt foarte bune pentru creșterea imunității, scad riscul de boli cronice de la nivelul intestinului și diminuează riscul dezvoltării anumitor tipuri de cancer, precum cel de sân și cel de colon.


(
)

Citeşte tot articolul

Istorie
26 Martie 2021, ora: 07:22

[ad_2]

Source link