(FOTO) Parlamentarii AUR au trecut Prutul. Tricolor uriaș, întins după vamăMoldova
27 Martie 2021, ora 07:18


 

Zeci de parlamentari AUR se îndreaptă spre Chișinău, acolo unde urmează să participe, sâmbătă, 27 martie 2021, de Ziua Unirii Basarabiei cu România, la evenimentul de lansare a partidului Alianța pentru Unirea Românilor în Republica Moldova.


„AUR a trecut Prutul! Parlamentarii AUR acum în vamă. Vom exista și la Chișinău ca partid și oriunde trăiesc români!”, a anunțat George Simion, copreședintele AUR.


Lansarea la Chișinău a Alianței pentru Unirea Românilor are loc în contextul în care formațiunile de pe scena politică din Republica Moldova care susțin că urmăresc interesul cetățenilor au dovedit în ultimii 30 de ani că acționează contrar acestui interes și vine să impulsioneze unirea celor care își doresc să se facă dreptate pentru Republica Moldova.


Totodată, la Chișinău va fi inaugurat și biroul parlamentar al deputaților George Simion și Boris Volosatîi.


AUR va avea personalitate juridică și în Republica Moldova și ca urmare a situației absurde, recent petrecute la frontiera de pe Prut, când autoritățile de la Chișinău nu i-au permis lui George Simion accesul pe teritoriul Republicii Moldova.


 

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Istorie
27 Martie 2021, ora: 10:59

Pe 27 martie 1918 Sfatul Ţării a votat UNIREA Basarabiei cu România

Pe 27 martie 1918 Sfatul Ţării a votat unirea Basarabiei cu România, Basarabia fiind astfel prima dintre provinciile istorice care s-a unit cu România. Au urmat celelalte provincii românești – Ardealul, Crișana, Banatul, Maramureșul și Bucovina – spre…


(
)

Citeşte tot articolul

Social
27 Martie 2021, ora: 08:27

Doliu în lumea presei! A MURIT jurnalistul Tudor Iașcenco

 Jurnalistul Tudor Iașcenco a murit, vineri, 26 martie, la vârsta de 73 de ani. Acesta a fost infectat cu noul coronavirus. 


(
)

Citeşte tot articolulSource link