Dodon – groparul socialiștilor! 37,5% din cetățeni ar vota pentru UNIRE, doar 32% ar vota cu PSRM condus de DodonPolitică
12 Martie 2021, ora 18:35


 

Conform sondajului realizat „Date Inteligente” (IData) mai mulți cetățeni din R. Moldova sunt în favoarea Unirii cu România, decât pentru PSRM.


Potrivit unui studiu socio-politic prezentat de compania IData, dacă duminica viitoare ar avea loc referendum cu privire la reunire, peste 37% dintre cetățeni ar vota „pentru”.


La întrebarea ce partid ați vota dacă duminică ar avea loc alegeri anticipate, doar 32% au numit Partidul condus de Igor Nicolaevici Dodon.

Amintim că Dodon a promis de mai multe ori că va „interzice unionismul” în R. Moldova. Constatăm că după 4 ani de mandat, numărul unioniștilor este în creștere, iar cel al susținătorilor socialiști în scădere.

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Istorie
12 Martie 2021, ora: 07:42

Sărbătoare MARE pentru credincioși. Rugăciune pentru liniște și spor

 Sfantul Simeon Noul Teolog este praznuit de Biserica Ortodoxa in ziua de 12 martie. Pentru a incerca sa reconstituim intr-un mod obiectiv si complet personalitatea duhovniceasca a Sfantului Simeon si activitatea sa de egumen al Manastirii Sfantului Mamas, de indrumator de suflete si de…


(
)

Citeşte tot articolul

Politică
12 Martie 2021, ora: 07:39

Partidele lui Dodon, Șor și Plahotniuc fac front comun împotriva alegerilor anticipate

 Reprezentanții celor trei formațiuni spun că există discuții pe platforma parlamentară și dintre toate forțele politice din Legislativ doar PAS insistă pe declanșarea cât mai grabnică a alegerilor parlamentare anticipate.


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
12 Martie 2021, ora: 07:31Source link