Coloana a cincea vine cu mesaje de susținere a partidului românofob al bolșevicului TkaciukPolitică
21 Iunie 2021, ora 13:50


 

În ziarul de campanie a Partidului condus de românofobul Tkaciuk a fost publicat și un mesaj de susținerea din partea lui Vasile Botnaru, șeful Europei Libere, dar și al lui Igor Boțan (Adept).
Amintim că recent, ong-ul finanțat din bani europeni, Watchdog a sponsorizat o postare pe facebook, în care românofobul Alexei Tulbure (ex-coleg cu Tkaciuk) susținea că PAS trebuie să facă alianță cu partidul lui Gligor sau Tkaciuk.Gligor a atacat impardonabil mișcarea unionistă, pe care o numește „fascistă”, exact sunt catalogați românii de către pro-rușii Dodon sau Voronin.


În consiliul de observatori al Watchdog, îi găsim pe același Igor Boțan, dar și pe Valentina Ursu, colega lui Vasile Botnaru de la Europaliberă. 
În acealși consiliu de administrație îl gasim pe un alt românofob notoriu, „istoricul” cu studii la Moscova – Armand Goșu, care se autoproclamă „expert” în spațiul estic. Aminitim că statul român i-a refuzat lui Armand Goșu accesul la secretul de stat pe vremea cand era consilier a lui Trăian Băsescu, din considerente de securitate națională. În consiliul de observatori al Watchdog, îl găsim pe  un alt comisar politic al PAS, Sorin Ioniță. Acesta este un apropiat al Maei Sandu și la fel ga și Armand Goșu este un dușamn de moarte al curentului unionist. Presa de la București l-a calificat pe acesta ca pe un  „expert universal” acuzându-l de neomarxism. Jurnalistul Ștefan Secăreanu scria pe blogul său despre Sorin Ioniță: „Cum să scăpăm noi, basarabenii, de ocupație străină când partida rusească este consolidată aici cu ajutorul unor secături de la București de-alde Sorin Ioniță?! Cum să ne ferim noi de neokaghebismul dughinist ce vine dinspre Kremlin când suntem atacați din spate de neomarxiștii și ateii de pe Dâmbovița?
timpul.md  

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
21 Iunie 2021, ora: 20:24

BREAKING. AUR a mers acasă la Iurie Roșca (Iuda) / LIVE VIDEO

Cel care a trădat cauza națională și a dezamăgit patrioții pentru zeci de ani înainte. A bătut palma cu Vladimir Voronin și a adus comuniștii la putere!


(
)

Citeşte tot articolul

Actualitate
21 Iunie 2021, ora: 18:09

Cei care o critică pe Maia Sandu sunt linșați, chiar dacă o fac constructiv și pe bună dreptate

Democrația în Republica Moldova…Source link