Coloana a cincea vine cu mesaje de susținere a partidului lui TkaciukPolitică
14 Iunie 2021, ora 08:50


 

În ziarul de campanie a Partidului condus de românofobul Tkaciuk a fost publicat și un mesaj de susținerea din partea lui Vasile Botnaru, șeful Europei Libere, dar și al lui Igor Boțan (Adept).
Amintim că recent, ong-ul finanțat din bani europeni, Watchdog a sponsorizat o postare pe facebook, în care românofobul Alexei Tulbure (ex-coleg cu Tkaciuk) susținea că PAS trebuie să facă alianță cu partidul lui Gligor sau Tkaciuk.Gligor a atacat impardonabil mișcarea unionistă, pe care o numește „fascistă”, exact sunt catalogați românii de către pro-rușii Dodon sau Voronin.


În consiliul de observatori al Watchdog, îi găsim pe același Igor Boțan, dar și pe Valentina Ursu, colega lui Vasile Botnaru de la Europaliberă. 
În acealși consiliu de administrație îl gasim pe un alt românofob notoriu, „istoricul” cu studii la Moscova – Armand Goșu, care se autoproclamă „expert” în spațiul estic. Aminitim că statul român i-a refuzat lui Armand Goșu accesul la secretul de stat pe vremea cand era consilier a lui Trăian Băsescu, din considerente de securitate națională. În consiliul de observatori al Watchdog, îl găsim pe  un alt comisar politic al PAS, Sorin Ioniță. Acesta este un apropiat al Maei Sandu și la fel ga și Armand Goșu este un dușamn de moarte al curentului unionist. Presa de la București l-a calificat pe acesta ca pe un  „expert universal” acuzându-l de neomarxism. Jurnalistul Ștefan Secăreanu scria pe blogul său despre Sorin Ioniță: „Cum să scăpăm noi, basarabenii, de ocupație străină când partida rusească este consolidată aici cu ajutorul unor secături de la București de-alde Sorin Ioniță?! Cum să ne ferim noi de neokaghebismul dughinist ce vine dinspre Kremlin când suntem atacați din spate de neomarxiștii și ateii de pe Dâmbovița?
timpul.md  

Copyright © 2006 – 2021 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

 Urmărește știrile Timpul.md pe Telegram


blog comments powered by

Actualitate
14 Iunie 2021, ora: 13:26

Voronin: „PSRM a fost finanțat din Rusia, Dodon e cel mai mare impediment pentru dezvoltarea R. Moldova”

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, cere repetarea alegerilor din 24 februarie, deoarece PSRM a fost finanțată cu bani din Federația Rusă. Declarația a fost făcută la postul TV Moldova 1.

«Alegerile trebuie repetate! Categoric! Să întoarcă la varianta zero și de petrecut…


(
)

Citeşte tot articolul

CSI / Rusia
14 Iunie 2021, ora:…Source link