Aplicația mobilă Netflix a fost actualizată. Vezi cu ce schimbări a venitAplicația mobilă Netflix își îmbunătățește funcția Smart Downloads. Aceasta va permite nu doar ștergerea automată a episoadelor deja vizionate, dar și descărcarea automată a acestora fără ca să te întrebe. Acest lucru se va realiza pe baza preferințelor și a istoricului utilizatorului. Totuși, funcția rămâne a fi una opțională.

Netflix încearcă astfel să ofere recomandări de filme și seriale chiar și atunci când nu avem o conexiune stabilă la internet. Aceasta va funcționa doar pe baza conexiunii Wi-Fi, așa că nu va exista un pericol de a produce costuri extra pentru utilizatori. De exemplu, dacă te vei regăsi într-o zonă fără semnal, precum avion, vei putea să vizionezi filme și seriale pe care ai ales să le descarci.

În continuare, aplicația continuă să aibă aceleași limitări pentru descărcări. Astfel, serviciul nu va deține o licență pentru a descărca conținut găzduit sau show-uri.

Noua funcție a fost deja lansată pe Android și este disponibilă deja în cea mai recentă versiune a aplicației. Pentru iOS urmează a fi pornite teste în acest sens. De asemenea, funcția nu a fost confirmată pentru aplicația de PC sau alte platforme cum ar fi televizoare inteligente.

Source link